GDPR

Personuppgiftspolicy

Lagarna kring personuppgifter förändras 25:e maj 2018 i EU.

Vi har i samband med det förtydligat vilka uppgifter vi samlar in, hur vi behandlar dem och hur vi använder informationen vi har fått av dig.

Vilken information samlar vi in om dig?

På Träfraktkontoret i Göteborg AB (TFAB) hanterar vi dagligen personuppgifter av olika slag. Det är nyckeln till att kunna erbjuda relevanta tjänster och personliga erbjudanden. Du kan direkt eller indirekt komma att ge oss information om dig själv på ett antal sätt. Till exempel när du blir kund eller leverantör hos oss, kontaktar oss via e-post eller telefon där du lämnar personuppgifter. Detta kan vara person- och kontaktinformation, e-postadress, leveransadress, vilken typ av varor du har köpt, detaljer om dina avtal mm.

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

Vi använder endast dina personuppgifter för att kunna leverera våra tjänster samt erbjuda så bra service som möjligt. Vi lagrar dina personuppgifter på ett säkert sätt och endast de personer som behöver dem har tillgång till de olika uppgifterna. Våra övergripande principer för vårt arbete kring dataskydd är enkla; vi är öppna med vilken information vi samlar in, i vilket syfte (för vilket ändamål) och hur de raderas.

 

 

Vill du ta del av TFABs GDPR-policy tveka inte, hör av dig, så får du gärna ta del av den.